با همکاری انجمن علمی گیاهان دارویی ایران
سایر موضوعات مرتبط با زعفران
کنترل کیفیت و بررسی شاخصهای توانایی فرآیند تولید زعفران

فاطمه سوگندی

دوره 11، شماره 4 ، دی 1402، ، صفحه 449-469

https://doi.org/10.22048/jsat.2024.419826.1510

چکیده
  زعفران به عنوان گرانترین محصول کشاورزی و دارویی جهان، جایگاه ویژه‌ای در بین محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد. مشتریان همواره به دنبال انتخاب بهترین محصولات از نظر قیمت، کیفیت و تحویل به موقع هستند. بنابراین کنترل کیفیت فرآیند تولیدی زعفران نیز به منظور جلب رضایت مشتری و سودآوری بیشتر اهمیت و ضرورت دارد. برای موفقیت در بازار رقابتی ...  بیشتر